ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

1978

Έτσι ξεκίνησαν όλα…

Το 1978, στην Ιεράπετρα, με ιδρυτή τον Ιωάννη Κόκκαλη ξεκινά η λειτουργία της επιχείρησης, που πρωτοπορεί τότε στην αγορά της Κρήτης, εισάγοντας στο νησί τα πρώτα κατεψυγμένα ψάρια & θαλασσινά.

Εδώ, κάνει τα πρώτα της βήματα σαν οικογενειακή επιχείρηση με το δίκτυο διανομής ολοένα να μεγαλώνει και εκτός του Νομού.

1990

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’90, δημιουργείται η πρώτη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας αλιευμάτων στην Ιεράπετρα, καθώς και η αγορά οικοπέδου 10.000m2 με ψυκτικούς θαλάμους στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

1995

Το 1995 ξεκινά το υποκατάστημα στο Ηράκλειο.

1999

Το 1999 ξεκινά η επέκταση του ακινήτου για τη δημιουργία της δεύτερης μονάδας επεξεργασίας και συσκευασίας αλιευμάτων στη Βι.Πε. Ηρακλείου, εφαρμόζοντας Σύστημα Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα ISO 22000:20005 εξασφαλίζοντας αλιεύματα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

Μεσολαβεί ο αιφνίδιος θάνατος του ιδρυτή της εταιρείας και τα ηνία τότε αναλαμβάνει η σύζυγος του Κόκκαλη Μαρία ολοκληρώνοντας το έργο.

Τα προϊόντα “KOKKALIS” μπαίνουν στη αγορά του Retail, δημιουργώντας συνεργασίες με όλους τους ομίλους του νησιού.

2002

Το 2002 επεκτείνεται στην αγορά του catering, δημιουργώντας μεγάλες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια του νησιού. Συγχρόνως αναπτύσσει το δίκτυο διανομής και την υπόλοιπη Ελλάδα με εμπορικές συμφωνίες αντιπροσωπείας.

Το προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο προμηθευτών, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν εγγύηση για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας την ξεχωριστή τους γεύση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους.

2010

Το 2010 πραγματοποιείται ο εκσυγχρονισμός της μονάδας παραγωγής. Κεντρικό μέλημα και προσανατολισμός της εταιρείας μας είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την παραγωγή της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας, για να προσφέρουμε τα πιο φρέσκο-κατεψυγμένα θαλασσινά από όλες τις θάλασσες του κόσμου.

40 χρόνια και συνεχίζουμε...